Water-water warmtepomp

Een water-water warmtepomp is een warmtepomp die energie haalt uit de bodem. Deze energie haalt de water-water warmtepomp uit het grondwater of bijvoorbeeld uit het oppervlaktewater. Hierdoor bevindt zich ook een deel van de water-water warmtepomp onder de grond. Het systeem van deze warmtepomp wordt veelal toegepast in de nieuwbouw. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot een water-water warmtepomp voor uw woon- of werksituatie? Vraag het ons dan gerust. Wij  geven u graag een uitgebreid advies.

Water-water warmtepomp onderhoud

Wanneer u kiest voor een warmtepomp, dan kiest u voor een groot wooncomfort. Dit comfort wilt u natuurlijk jaar in jaar uit behouden. Om u dit te garanderen bieden wij bij de aanschaf van een warmtepomp ook diverse onderhoudsmogelijkheden. Om u systeem piekfijn te laten draaien is een jaarlijkse of een tweejaarlijkse controle door 040 Warmtepomp al voldoende. Het is echter wel van groot belang dat dit onderhoud daadwerkelijk  gebeurt. Naast dat wij onderhoud voor uw warmtepomp aanbieden, kunt u natuurlijk  ook bij ons terecht bij mankementen.

Water-water warmtepomp door 040 Warmtepomp

Wanneer u kiest voor een water-water warmtepomp bij 040 Waterpomp dan bent u er van verzekerd dat u een persoonlijk advies krijgt en dat uw warmtepomp goed wordt onderhouden. Wij werken voor nieuwbouw en bestaande bouw, voor zowel particulieren als bedrijven. Wanneer u interesse heeft in een water-water warmtepomp of wanneer u meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. Contact opnemen kan door te bellen naar 040-2051882 of door een mail te sturen naar info@040warmtepomp.nl. Wanneer u al weet wat u wilt is het ook mogelijk om hieronder gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zullen uw aanvraag behandelen en u spoedig iets laten weten.

Warmtepompen van 040 Warmtepomp

Naast de water-water warmtepomp bieden we bij 040 Warmtepomp ook andere warmtepompen aan. Zo bieden we lucht-water warmtepompen en ventilatielucht-water warmtepompen aan. De verschillende soorten warmtepompen hebben allemaal eigen specialisme en welke warmtepomp voor u het beste is hangt af van een aantal factoren. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze door u een passend advies op maat te geven. Zo is bijvoorbeeld van belang of u veel water gebruikt, hoe uw woning is geïsoleerd, of uw CV-ketel aan vervanging toe is, of er subsidie mogelijk is en ga zo maar door. Bij 040 Warmtepomp bieden wij een advies op maat waardoor u de warmtepomp kunt kiezen die het beste past bij uw situatie.

Heeft u nog vragen over de dienstverlening van 040 Warmtepomp, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 040-2051882 of door een mail te sturen naar info@040warmtepomp.nl. Daarnaast is het hieronder ook mogelijk om gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Of vul het onderstaande formulier in:

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking voor het adviesgesprek.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Esther en Willem

  We wilden ons huis graag duurzaam maken. 040 warmtepomp heeft ons perfect geadviseerd in de mogelijkheden. Ook de installatie heeft 040 warmtepomp perfect gedaan. Alles werkt echt perfect.

  Prachtig geïnstalleerd. Vak werk !

  Warmtepomp met hybride gasketel aangelegd. Prachtig geïnstalleerd. Vak werk ! Mooie oplossingen voor plaatsing warmtepomp en afwerking van de slangen. En alles werkt prima . Heel tevreden . Cijfer zou 10 moeten zijn omdat wij niets aan nadelen over de installatie kunnen vinden. Maar dat past niet denk ik maar het cijfer 9 is dubbel en dwars verdiend

  Professioneel

  Eerst een beetje sceptisch, maar na advies van 040 warmtepomp, toch besloten een warmtepomp te installeren. Ons huis is goed geïsoleerd, wat als voordeel heeft dat de temperatuur heel erg constant is, inde winter warm en in de zomer lekker koel. goed werk 040 warmtepomp.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×