Over ons

Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Gaat u uw badkamer of keuken verbouwen? Wilt u investeren in de toekomst door bijvoorbeeld meer duurzaam te stoken? Denk dan aan de aanschaf van een warmtepomp.
040 Warmtepomp levert kwaliteitswarmtepompen die door onze vakmensen worden geïnstalleerd. Wij geven u een gedegen advies over de aanschaf en de eventuele combinatie met het huidige verwarmingssysteem van uw woning of bedrijfspand. Bovendien zorgen wij voor periodiek onderhoud om ervoor te zorgen dat u altijd maximaal profiteert van de warmtepompinstallatie.

Diverse mogelijkheden

Warmtepompen onttrekken energie uit de aardbodem, de buitenlucht of ventilatielucht. De energiezuinige systemen zorgen voor verwarming van ruimten, voor warmtapwater en in een aantal gevallen voor verkoeling van de binnentemperatuur. De meeste systemen nemen niet veel ruimte in beslag. Warmtepompsystemen zijn vaak te koppelen aan bestaande installaties zoals een cv-ketel, vloerverwarming of boiler.

De juiste keuze

Welke warmtepomp het meest geschikt is, hangt af van een aantal factoren. 040 Warmtepomp adviseert over de aanschaf van de juiste warmtepomp en haalt alle zorgen uit handen wat betreft installatie en onderhoud. Welke energiezuinige warmtepomp u ook kiest, u kiest voor comfort.

040 Warmtepomp levert in heel Eindhoven en de regio eromheen. Voor een adviesafspraak belt u naar 040-2051882; of stuur een mail naar info@040warmtepomp.nl

Andere klussen?

Heeft u, naast 040 Warmtepomp, nog andere vaklieden nodig voor klussen in of aan uw huis of bedrijfspand? Bijvoorbeeld een timmerman, stucadoor, glaszetter of schilder? Bel dan ook naar 040-2051882 voor de beste vakman uit de regio. Of ga naar de website 040klusbedrijf.nl

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,7

Onze klanten beoordeelden 040 Warmtepomp met een gemiddelde score van: 9,7. Wilt u weten hoe 040 Warmtepomp door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Warmtepomp vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×