Voor (w)elke situatie

Er zijn verschillende soorten warmtepompen. Welke het meest geschikt is voor uw woon- of werksituatie hangt af van een aantal factoren. 040 Warmtepomp helpt u bij het maken van de juiste keuze door het geven van een gedegen advies. Gebruikt u veel warm water? Hoe goed is uw woning geïsoleerd? Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Is er nog subsidie mogelijk? Is er een koppeling met zonnepanelen, boiler en/of vloerverwarming wenselijk?

Verwarmen

De energie die uit de aardbodem of de (ventilatie)lucht wordt gehaald, wordt omgezet in warmte. Warmtepompen verwarmen uw woning of bedrijfspand door ze aan te sluiten op bijvoorbeeld vloerverwarming of wandverwarming (afgiftesystemen). Het is mogelijk om een warmtepomp te koppelen aan uw huidige CV-ketel. Vraag 040 Warmtepomp wat de opties zijn.

Verkoelen

Warmtepompen met een geïntegreerde koeling kunnen voor nog meer comfort zorgen door bij warm weer de binnenruimte te verkoelen. Dat kan via de vloer, de wanden, het plafond of via ventilator convectoren. 040 Warmtepomp kan u vertellen of dat met uw huidige of nieuwe systeem mogelijk is.

Tapwater

Warm water wanneer uw wilt. Ook daar zorgt een warmtepomp voor. Aangesloten op een nieuwe of bestaande boiler of in combinatie met de huidige CV-ketel.

Bestaande bouw of nieuwbouw. Welke warmtepompinstallatie u ook kiest, bij 040 Warmtepomp bent u bij het juiste adres. Wilt u meer weten? Bel ons via 040-2051882, stuur een mail naar info@040warmtepomp.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking voor het adviesgesprek.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Jos Bogers

  1 jaar geleden heeft de 040 verwarmings groep een hybride Daikin lucht warmtepomp geplaatst waarvan ik vinde dat ik daar nu een prima oordeel over kan geven. De plaatsing en de afwerking van de ketel en warmtepomp zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Maar belangrijker is dat het aangenaam warm is. We zijn , tot nu toe, heel tevreden over de installatie en ook over de oplossing waar zij gekozen hebben. Petje af voor deze installatie en dank dat alles zo goed is gegaan. Nogmaals dank . Henny & Jos Bogers, Best

  Prachtig geïnstalleerd. Vak werk !

  Warmtepomp met hybride gasketel aangelegd. Prachtig geïnstalleerd. Vak werk ! Mooie oplossingen voor plaatsing warmtepomp en afwerking van de slangen. En alles werkt prima . Heel tevreden . Cijfer zou 10 moeten zijn omdat wij niets aan nadelen over de installatie kunnen vinden. Maar dat past niet denk ik maar het cijfer 9 is dubbel en dwars verdiend

  van der Heijden

  Erg content met onze waterpomp, het is een super ding, heb er alleen maar goede ervaringen mee, geen onderhouds kosten gehad , en zomers koelt hij hij ook nog. 040 warmtepomp bedankt.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×