Voor (w)elke situatie

Er zijn verschillende soorten warmtepompen. Welke het meest geschikt is voor uw woon- of werksituatie hangt af van een aantal factoren. 040 Warmtepomp helpt u bij het maken van de juiste keuze door het geven van een gedegen advies. Gebruikt u veel warm water? Hoe goed is uw woning geïsoleerd? Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Is er nog subsidie mogelijk? Is er een koppeling met zonnepanelen, boiler en/of vloerverwarming wenselijk?

Verwarmen

De energie die uit de aardbodem of de (ventilatie)lucht wordt gehaald, wordt omgezet in warmte. Warmtepompen verwarmen uw woning of bedrijfspand door ze aan te sluiten op bijvoorbeeld vloerverwarming of wandverwarming (afgiftesystemen). Het is mogelijk om een warmtepomp te koppelen aan uw huidige CV-ketel. Vraag 040 Warmtepomp wat de opties zijn.

Verkoelen

Warmtepompen met een geïntegreerde koeling kunnen voor nog meer comfort zorgen door bij warm weer de binnenruimte te verkoelen. Dat kan via de vloer, de wanden, het plafond of via ventilator convectoren. 040 Warmtepomp kan u vertellen of dat met uw huidige of nieuwe systeem mogelijk is.

Tapwater

Warm water wanneer uw wilt. Ook daar zorgt een warmtepomp voor. Aangesloten op een nieuwe of bestaande boiler of in combinatie met de huidige CV-ketel.

Bestaande bouw of nieuwbouw. Welke warmtepompinstallatie u ook kiest, bij 040 Warmtepomp bent u bij het juiste adres. Wilt u meer weten? Bel ons via 040-2051882, stuur een mail naar info@040warmtepomp.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking voor het adviesgesprek.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Gerard

  Wij verwarmen ons nieuwe huis sinds 3 maanden met een warmtepomp geplaatst door 040 warmtepomp. Tot nu toe gaat het super. Echte kou hebben we nog niet gehad. Dus dat is even afwachten. Je neemt absoluut meer electriciteit af, maar in totaal bespaar je wel.

  Professioneel

  Eerst een beetje sceptisch, maar na advies van 040 warmtepomp, toch besloten een warmtepomp te installeren. Ons huis is goed geïsoleerd, wat als voordeel heeft dat de temperatuur heel erg constant is, inde winter warm en in de zomer lekker koel. goed werk 040 warmtepomp.

  subsidie

  Een goede keuze, die warmtepomp. De subsidie maakte het aantrekkelijk om er een aan te schaffen. Thanx 040 warmtepomp.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×