Voor (w)elke situatie

Er zijn verschillende soorten warmtepompen. Welke het meest geschikt is voor uw woon- of werksituatie hangt af van een aantal factoren. 040 Warmtepomp helpt u bij het maken van de juiste keuze door het geven van een gedegen advies. Gebruikt u veel warm water? Hoe goed is uw woning geïsoleerd? Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Is er nog subsidie mogelijk? Is er een koppeling met zonnepanelen, boiler en/of vloerverwarming wenselijk?

Verwarmen

De energie die uit de aardbodem of de (ventilatie)lucht wordt gehaald, wordt omgezet in warmte. Warmtepompen verwarmen uw woning of bedrijfspand door ze aan te sluiten op bijvoorbeeld vloerverwarming of wandverwarming (afgiftesystemen). Het is mogelijk om een warmtepomp te koppelen aan uw huidige CV-ketel. Vraag 040 Warmtepomp wat de opties zijn.

Verkoelen

Warmtepompen met een geïntegreerde koeling kunnen voor nog meer comfort zorgen door bij warm weer de binnenruimte te verkoelen. Dat kan via de vloer, de wanden, het plafond of via ventilator convectoren. 040 Warmtepomp kan u vertellen of dat met uw huidige of nieuwe systeem mogelijk is.

Tapwater

Warm water wanneer uw wilt. Ook daar zorgt een warmtepomp voor. Aangesloten op een nieuwe of bestaande boiler of in combinatie met de huidige CV-ketel.

Bestaande bouw of nieuwbouw. Welke warmtepompinstallatie u ook kiest, bij 040 Warmtepomp bent u bij het juiste adres. Wilt u meer weten? Bel ons via 040-2051882, stuur een mail naar info@040warmtepomp.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking voor het adviesgesprek.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Warmtepomp

  Afgelopen jaar hebben we een warmtepomp laten plaatsen door 040warmtepomp. Een super investering voor ons.

  Judith

  Erg blij met onze warmtepomp. Na de nodige adviezen door 040 warmtepomp, uiteindelijk besloten om een warmtepomp te laten plaatsen. Boven verwachting, de warmtepomp werkt echt super, een het scheelt ons maandelijks veel geld.

  Scheepers

  Een warmtepomp, een goede investering die op termijn geld oplevert. Goed advies verzorgt door 040 warmtepomp. Plaatsing is ook netjes gedaan, alles volgens afspraak.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×