Een water-water warmtepomp is een warmtepomp die energie haalt uit de bodem. Deze energie haalt de water-water warmtepomp uit het grondwater of bijvoorbeeld uit het oppervlaktewater. Hierdoor bevindt zich ook een deel van de water-water warmtepomp onder de grond. Het systeem van deze warmtepomp wordt veelal toegepast in de nieuwbouw. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot een water-water warmtepomp voor uw woon- of werksituatie? Vraag het ons dan gerust. Wij  geven u graag een uitgebreid advies.

Water-water warmtepomp onderhoud

Wanneer u kiest voor een warmtepomp, dan kiest u voor een groot wooncomfort. Dit comfort wilt u natuurlijk jaar in jaar uit behouden. Om u dit te garanderen bieden wij bij de aanschaf van een warmtepomp ook diverse onderhoudsmogelijkheden. Om u systeem piekfijn te laten draaien is een jaarlijkse of een tweejaarlijkse controle door 040 Warmtepomp al voldoende. Het is echter wel van groot belang dat dit onderhoud daadwerkelijk  gebeurt. Naast dat wij onderhoud voor uw warmtepomp aanbieden, kunt u natuurlijk  ook bij ons terecht bij mankementen.

Water-water warmtepomp door 040 Warmtepomp

Wanneer u kiest voor een water-water warmtepomp bij 040 Waterpomp dan bent u er van verzekerd dat u een persoonlijk advies krijgt en dat uw warmtepomp goed wordt onderhouden. Wij werken voor nieuwbouw en bestaande bouw, voor zowel particulieren als bedrijven. Wanneer u interesse heeft in een water-water warmtepomp of wanneer u meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. Contact opnemen kan door te bellen naar 040-2051882 of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wanneer u al weet wat u wilt is het ook mogelijk om hieronder gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zullen uw aanvraag behandelen en u spoedig iets laten weten.

Warmtepompen van 040 Warmtepomp

Naast de water-water warmtepomp bieden we bij 040 Warmtepomp ook andere warmtepompen aan. Zo bieden we lucht-water warmtepompen en ventilatielucht-water warmtepompen aan. De verschillende soorten warmtepompen hebben allemaal eigen specialisme en welke warmtepomp voor u het beste is hangt af van een aantal factoren. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze door u een passend advies op maat te geven. Zo is bijvoorbeeld van belang of u veel water gebruikt, hoe uw woning is geïsoleerd, of uw CV-ketel aan vervanging toe is, of er subsidie mogelijk is en ga zo maar door. Bij 040 Warmtepomp bieden wij een advies op maat waardoor u de warmtepomp kunt kiezen die het beste past bij uw situatie. 

Heeft u nog vragen over de dienstverlening van 040 Warmtepomp, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 040-2051882 of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast is het hieronder ook mogelijk om gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

 

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • renovatie 1
 • nieuwbouw 1
 • bijzonder 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk warmtepompsysteem het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we een offerte uit voor de aanschaf en installatie van de warmtepomp. 

Adviesgesprek aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Warmtepomp met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Warmtepomp door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040warmtepomp.nl

Copyright © 2022 www.040warmtepomp.nl
Sitemap

040 Warmtepomp
040 Warmtepomp 4.8/ 5 based on 1 12 ratings.