Warmtepomp cv ketel

Met dank aan een warmtepomp of een cv ketel is het mogelijk om uw huis te verwarmen. Een cv ketel is te zien als de voorganger van de warmtepomp. Een warmtepomp zorgt namelijk op een duurzame manier voor de verwarming in een huis. Er zijn diverse warmtepompen. Zo zijn er warmtepompen die warmte halen uit de lucht, de bodem of uit grondwater. Een warmtepomp gebruikt elektriciteit in plaats van gas en daardoor bespaart u drastisch op uw gasrekening. Een ander voordeel van de warmtepomp is dat u de CO2-uitstoot flink verlaagd.

Hybride cv ketel warmtepomp

Hierboven stonden de warmtepomp en cv ketel nog los van elkaar beschreven. Maar tegenwoordig is het ook mogelijk om deze twee apparaten aan elkaar te koppelen. Met een hybride cv ketel warmtepomp bedoelen we dat voor de verwarming van een huis een warmtepomp samenwerkt met een cv-ketel. Bij ons is het mogelijk om in één keer een hybride systeem aan te schaffen, maar daarnaast is het ook mogelijk om een warmtepomp aan te schaffen en deze te combineren met uw bestaande cv-ketel.

Cv warmtepomp lucht

Een van de typen warmtepompen is een warmtepomp die de warmte haalt uit lucht, de cv warmtepomp lucht. De lucht warmtepomp is een milieuvriendelijke manier voor het verwarmen van je woning. Een lucht warmtepomp onttrekt de energie namelijk uit de buitenlucht. Deze lucht wordt in het systeem opgewaardeerd tot een gewenst niveau voor verwarming of koeling. Deze warmte wordt vervolgens ingezet voor warm water, ruimteverwarming of zelfs voor het verwarmen van het zwembad.

Warmtepomp bij 040 Warmtepomp

040 Warmtepomp is gespecialiseerd op het gebied van warmtepompen. Bent u op zoek naar een warmtepomp voor uw woning, maar weet u nog niet precies wat voor een soort warmtepomp voor u het beste is? Dan bent u bij 040 Warmtepomp op het juiste adres. Onze ervaren vakmannen adviseren u namelijk graag. Naast dit persoonlijke advies is het bij ons natuurlijk ook mogelijk om een warmtepomp te kopen of om een warmtepomp te laten installeren.

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren installateur voor een warmtepomp bij u in de regio, dan bent u bij 040 Warmtepomp helemaal op het juiste adres. Het installeren van een warmtepomp kost onze installateurs gemiddeld een halve tot een hele dag. Wij zorgen er dus voor dat u binnen no-time van een werkende warmtepomp voorzien bent.

Heeft u nog vragen over de dienstverlening van 040 Warmtepomp, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 040-2051882 of door een mail te sturen naar info@040warmtepomp.nl. Daarnaast is het hieronder ook mogelijk om gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking voor het adviesgesprek.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Anoniem

  Erg blij met onze warmtepomp. Met dank aan 040 warmtepomp. Het is erg comfortabel wonen. We hebben een hele constante temperatuur en lagere verbruikskosten. Het laatste is natuurlijk te gek.

  Freek en Angelique

  Op aanraden van 040 warmtepomp hebben wij gekozen voor een hybride warmtepomp. Bij een hybride warmtepomp hoeft ons verwarmingssysteem niet vervangen te worden. Een perfecte oplossing die ons ook nog eens geld bespaart.

  Scheepers

  Een warmtepomp, een goede investering die op termijn geld oplevert. Goed advies verzorgt door 040 warmtepomp. Plaatsing is ook netjes gedaan, alles volgens afspraak.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×