Warmtepomp cv ketel

Met dank aan een warmtepomp of een cv ketel is het mogelijk om uw huis te verwarmen. Een cv ketel is te zien als de voorganger van de warmtepomp. Een warmtepomp zorgt namelijk op een duurzame manier voor de verwarming in een huis. Er zijn diverse warmtepompen. Zo zijn er warmtepompen die warmte halen uit de lucht, de bodem of uit grondwater. Een warmtepomp gebruikt elektriciteit in plaats van gas en daardoor bespaart u drastisch op uw gasrekening. Een ander voordeel van de warmtepomp is dat u de CO2-uitstoot flink verlaagd.

Hybride cv ketel warmtepomp

Hierboven stonden de warmtepomp en cv ketel nog los van elkaar beschreven. Maar tegenwoordig is het ook mogelijk om deze twee apparaten aan elkaar te koppelen. Met een hybride cv ketel warmtepomp bedoelen we dat voor de verwarming van een huis een warmtepomp samenwerkt met een cv-ketel. Bij ons is het mogelijk om in één keer een hybride systeem aan te schaffen, maar daarnaast is het ook mogelijk om een warmtepomp aan te schaffen en deze te combineren met uw bestaande cv-ketel.

Cv warmtepomp lucht

Een van de typen warmtepompen is een warmtepomp die de warmte haalt uit lucht, de cv warmtepomp lucht. De lucht warmtepomp is een milieuvriendelijke manier voor het verwarmen van je woning. Een lucht warmtepomp onttrekt de energie namelijk uit de buitenlucht. Deze lucht wordt in het systeem opgewaardeerd tot een gewenst niveau voor verwarming of koeling. Deze warmte wordt vervolgens ingezet voor warm water, ruimteverwarming of zelfs voor het verwarmen van het zwembad.

Warmtepomp bij 040 Warmtepomp

040 Warmtepomp is gespecialiseerd op het gebied van warmtepompen. Bent u op zoek naar een warmtepomp voor uw woning, maar weet u nog niet precies wat voor een soort warmtepomp voor u het beste is? Dan bent u bij 040 Warmtepomp op het juiste adres. Onze ervaren vakmannen adviseren u namelijk graag. Naast dit persoonlijke advies is het bij ons natuurlijk ook mogelijk om een warmtepomp te kopen of om een warmtepomp te laten installeren.

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren installateur voor een warmtepomp bij u in de regio, dan bent u bij 040 Warmtepomp helemaal op het juiste adres. Het installeren van een warmtepomp kost onze installateurs gemiddeld een halve tot een hele dag. Wij zorgen er dus voor dat u binnen no-time van een werkende warmtepomp voorzien bent.

Heeft u nog vragen over de dienstverlening van 040 Warmtepomp, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 040-2051882 of door een mail te sturen naar info@040warmtepomp.nl. Daarnaast is het hieronder ook mogelijk om gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking voor het adviesgesprek.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  van der Heijden

  Erg content met onze waterpomp, het is een super ding, heb er alleen maar goede ervaringen mee, geen onderhouds kosten gehad , en zomers koelt hij hij ook nog. 040 warmtepomp bedankt.

  Judith

  Erg blij met onze warmtepomp. Na de nodige adviezen door 040 warmtepomp, uiteindelijk besloten om een warmtepomp te laten plaatsen. Boven verwachting, de warmtepomp werkt echt super, een het scheelt ons maandelijks veel geld.

  Warmtepomp

  Afgelopen jaar hebben we een warmtepomp laten plaatsen door 040warmtepomp. Een super investering voor ons.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×