Nibe Warmtepomp installatie in Waalre

Lees verder

Voor onze klant in Waalre plaatsten wij afgelopen periode een Nibe F2040-16 Monoblock. 040 Warmtepomp uit Veldhoven is dealer van onder andere Nibe, en wij werken dan ook erg graag met dit Europese a-merk.

Onlangs verbouwden wij de gehele woning naar een energiezuinige woning.

Om te zorgen dat het huis volledig gasloos gemaakt kon worden hebben we gezorgd voor een afgifte systeem op lage temperatuur. Voor deze woning hebben we gekozen voor volledig vloerverwarming. We hebben op zowel de begane grond als de 1e etage gekozen voor vloerverwarming omdat dit comfortabeler is dan andere lage temperatuur oplossingen.

De Nibe F2040-16 geplaatst door 040 warmtepomp staat buiten op een speciaal frame gemonteerd zodat hij geen trillingen doorgeeft zoals dat mogelijk is bij een dak of wand montage. De binnen montage bestaand uit een SMO-40 sturing met een Nibe VCC wisselklep, de installatie wordt gevoed door de Grundfoss transportpomp.

Wij plaatsen hier een speciale Conico boiler welke solar ready is. Deze 380 Liter boiler heeft als grote voordeel dat er geen tapwater is opgeslagen wordt. Deze Conico boiler wordt gevuld met systeemwater, wat een groot voordeel opleverd. Hierdoor is er geen legionella gevaar, daarnaast is er geen elektrisch element nodig waardoor er minder energie wordt verbruikt, en die investering niet nodig is.

040 Warmtepomp uit Veldhoven werkt samen met Conico Valves BV om deze exclusieve producten te installeren bij de klanten in Eindhoven en omgeving.  Naast de efficiënte boiler levert Conico bij deze installatie een super efficiënt tapwaterstation, en een vacuüm collector systeem wat de COP van deze installatie nog hoger zal maken, en het energieverbruik met circa 500/750 kilowatt uur per jaar naar beneden zal brengen.

040 Warmtepomp uit Veldhoven is gespecialiseerd in warmtepompen luchtwater, water/water en hybride. Ons werkgebied is Eindhoven en omgeving, wij komen graag thuis voor een advies op maat en zijn leverancier van merken zoals Nibe, Alpha Innotec, InventumDaikin etc. Bekijk de mogelijkheden op onze warmtepompen pagina.

Wilt u ook een warmtepomp? Vul dan het onderstaande offerte formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag

 

 

Onze referenties

Dit vond de klant

Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

Bekijk alle referenties

Jos Bogers

1 jaar geleden heeft de 040 verwarmings groep een hybride Daikin lucht warmtepomp geplaatst waarvan ik vinde dat ik daar nu een prima oordeel over kan geven. De plaatsing en de afwerking van de ketel en warmtepomp zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Maar belangrijker is dat het aangenaam warm is. We zijn , tot nu toe, heel tevreden over de installatie en ook over de oplossing waar zij gekozen hebben. Petje af voor deze installatie en dank dat alles zo goed is gegaan. Nogmaals dank . Henny & Jos Bogers, Best

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,7

Onze klanten beoordeelden 040 Warmtepomp met een gemiddelde score van: 9,7. Wilt u weten hoe 040 Warmtepomp door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Warmtepomp vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×