Daikin Intergas Hybride warmtepomp in Best

Lees verder

Vandaag heeft 040 Warmtepomp een Daikin Intergas hybride warmtepomp geïnstalleerd in Best. 040 Warmtepomp uit Eindhoven heeft gekozen om in deze woning een hybride warmtepomp te plaatsen van het merk Daikin Intergas. De Daikin Intergas hybride warmtepomp combineert de warmtepomp met een cv-ketel om het rendement van energie onafhankelijk van de buitentemperatuur te optimaliseren.

De doelstelling van de Nederlandse overheid  is een transitie naar een CO2-arme energievoorziening in 2050. Daikin staat voor duurzaamheid en is in de energietransitie dan ook partner voor overheid, installateurs, adviseurs en eindgebruikers.

Daikin Intergas Hybride lucht/water warmtepomp die 040 Warmtepomp uit Eindhoven heeft geplaatst combineert hernieuwbare energiebronnen (lucht en water) met cv-technologie om het hoogste mogelijke rendement te behalen. Door intelligente programmering bespaart tot 35% meer energie dan een traditionele cv-ketel door automatisch de meest voordelige en energiezuinige modus te kiezen op basis van de energieprijzen, de buitentemperatuur en de verwarmingscapaciteit binnen.

Optimale combinatie energiebronnen

De Daikin Intergas Hybride warmtepomp haalt energie uit de lucht, en combineert zo hernieuwbare en traditionele energiebronnen optimaal voor de verwarming en productie van warm tapwater in uw woning. In verwarmingsmodus wordt het systeem door hernieuwbare energie uit de lucht aangedreven en wordt er een energierendement tot A++ behaalt.

Eenvoudige en betaalbare plaatsing

040 Warmtepomp uit Eindhoven adviseert vaak Hybride warmtepompen. Deze zijn ideaal voor renovaties en de vervanging van oude cv-ketels. Het compacte design van de Daikin Intergas Hybride warmtepomp zorgt voor een kleine installatie ruimte en gaat goed samen met bestaande leidingen en afgifte systemen. Zo haalt u het energierendement, maar hoeft u niet heel uw systeem te vervangen.

Wonen zonder gas: iets voor de verre toekomst?

Absoluut niet! Er zijn al vele gasloze woningen. 040 Warmtepomp uit Eindhoven heeft al vele woningen gasloos opgeleverd .Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw huis zijn. Bekijk dan onze warmtepompen pagina. 040 Warmtepomp uit Eindhoven kan u advies geven wat uw specifieke mogelijkheden zijn voor een warmtepomp voor uw huis.

Stuur een mail naar: info@040groep.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 040 Warmtepomp uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Warmtepomp uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Warmtepomp uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Warmtepomp is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Wilt u ook een warmtepomp? Vul dan het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Naast 040 Warmtepomp bestaan ook:

040 Groep: voor elke klus een oplossing

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking voor het adviesgesprek.
  Onze referenties

  Dit vond de klant

  Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

  Bekijk alle referenties

  Warmtepomp

  Afgelopen jaar hebben we een warmtepomp laten plaatsen door 040warmtepomp. Een super investering voor ons.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,7

  Onze klanten beoordeelden 040 Warmtepomp met een gemiddelde score van: 9,7. Wilt u weten hoe 040 Warmtepomp door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040 Warmtepomp vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×