Een gasloze woning in Oostelbeers

Lees verder

Vandaag heeft 040 Warmtepomp weer een mooi project afgerond. Voor een klant in Oostelbeers heeft 040 Warmtepomp een warmtepomp geplaatst. Het gaat hier om een nieuwbouw woning waarvan de bewoners graag een gasloze woning wilde hebben.

040 Warmtepomp uit Eindhoven heeft gekozen om in deze woning een warmtepomp te plaatsen met een lucht water systeem van het type Nibe F2120-16. Om genoeg capaciteit te creëren voor warm tapwater is er gekozen voor een boiler van 400 liter.

Waarom een warmtepomp met een boilervat

Het gebruik van een boilervat is noodzakelijk in combinatie met een warmtepomp, indien de warmtepomp wordt gebruikt voor het opwekken van warm tapwater. In tegenstelling tot een cv-ketel met een verbranding voor direct warm tapwater zonder opslag heeft een warmtepomp geen mogelijkheid voor het leveren van direct warm tapwater. Door de werking van een warmtepomp is er meer tijd nodig om de warmte op te wekken. Hiervoor wordt een boilervat gebruikt ten behoeve van de opslag. Het voordeel van een boilervat is dat je deze in combinatie met een zonnepaneel of vacuumcollector kunt gebruiken om warm water op te wekken.

Wonen zonder gas: iets voor de verre toekomst?

Absoluut niet! Er zijn al vele gasloze woningen. 040 Warmtepomp uit Eindhoven heeft al vele woningen gasloos opgeleverd .Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw huis zijn. 040 Warmtepomp uit Eindhoven kan u advies geven wat uw specifieke mogelijkheden zijn voor een warmtepomp voor uw huis. Wilt u ook een gasloze woning? Bekijk dan onze opties voor een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen!

Stuur een mail naar info@040groep.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

040 Warmtepomp uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Warmtepomp uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Warmtepomp uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Warmtepomp is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven.

Naast 040 Warmtepomp bestaan ook:

Wilt u ook graag een warmtepomp?

Vul dan het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking voor het adviesgesprek.

   

  Onze referenties

  Dit vond de klant

  Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

  Bekijk alle referenties

  Prachtig geïnstalleerd. Vak werk !

  Warmtepomp met hybride gasketel aangelegd. Prachtig geïnstalleerd. Vak werk ! Mooie oplossingen voor plaatsing warmtepomp en afwerking van de slangen. En alles werkt prima . Heel tevreden . Cijfer zou 10 moeten zijn omdat wij niets aan nadelen over de installatie kunnen vinden. Maar dat past niet denk ik maar het cijfer 9 is dubbel en dwars verdiend

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,7

  Onze klanten beoordeelden 040 Warmtepomp met een gemiddelde score van: 9,7. Wilt u weten hoe 040 Warmtepomp door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040 Warmtepomp vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×