Hybride warmtepomp

Wilt u uw woning een stukje duurzamer maken? Of wilt u uw energiekosten drukken? Dan is een hybride warmtepomp de warmtepomp waar u naar op zoek bent.

Wat is een hybride warmtepomp?

Leuk zo’n hybride warmtepomp, maar wat is een hybride warmtepomp eigenlijk? Een hybride warmtepomp is een warmtepomp die wordt gecombineerd met een HR ketel (soms ook wel CV ketel genoemd). Een hybride warmtepomp is perfect toe te passen in nieuwe woningen, maar daarnaast ook in de bestaande woningen waar momenteel alleen nog maar een gasketel aanwezig is.

Waarom een hybride warmtepomp?

Met dank aan een hybride warmtepomp zullen uw energiekosten drastisch worden verminderd. Met name in de gebieden waar een uitgebreide gasinfrastructuur ligt, zijn de hybride warmtepompen een zeer interessante optie om op de korte termijn het energie- en het gasverbruik in de woningen drastisch te verlagen. Het is zelfs zo dat het toepassen van de hybride warmtepompen een van de goedkoopste en snelste manieren is om het gasverbruik in uw woning te verlagen. De warmtepomp van de hybride warmtepompen zal voor een groot deel van het jaar de verwarming verzorgen, waardoor het gebruik van aardgas dus drastisch zal verminderen.

Hybride warmtepomp ventilatielucht

Er zijn diverse types hybride warmtepompen. Een van deze types is de hybride warmtepomp uit ventilatielucht. Deze warmtepomp uit ventilatielucht gebruikt enkel de af te voeren lucht uit de woning als bron. Met dank aan een hybride warmtepomp voor ventilatielucht is het zowel mogelijk om de ruimte te verwarmen als het verwarmen van tapwater.

Hybride warmtepomp kopen

Bent u overtuigt en wilt u een hybride warmtepomp kopen? Bijvoorbeeld een hybride warmtepomp ventilatielucht? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren en plaatsen de warmtepomp die u wenst. Wanneer u meer informatie wilt over het kopen van een hybride warmtepomp, neem dan gerust contact met ons op.

Hybride warmtepomp bij 040 Warmtepomp

Kiest u er voor om een hybride warmtepomp te laten plaatsen door een van onze ervaren vakmannen bij u in de regio? Dan zijn wij u graag van dienst. Het installeren van een hybride warmtepomp kost een van onze installateurs ongeveer een halve dag tot één dag werk. Met dank aan de vakmannen van 040 Warmtepomp maakt u uw woning dus binnen no-time weer een stukje duurzamer. Heeft u nog vragen over de dienstverlening van 040 Warmtepomp, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 040-2051882 of door een mail te sturen naar info@040warmtepomp.nl. Daarnaast is het hieronder ook mogelijk om gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zijn u graag van dienst.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking voor het adviesgesprek.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Esther en Willem

  We wilden ons huis graag duurzaam maken. 040 warmtepomp heeft ons perfect geadviseerd in de mogelijkheden. Ook de installatie heeft 040 warmtepomp perfect gedaan. Alles werkt echt perfect.

  Jos Bogers

  1 jaar geleden heeft de 040 verwarmings groep een hybride Daikin lucht warmtepomp geplaatst waarvan ik vinde dat ik daar nu een prima oordeel over kan geven. De plaatsing en de afwerking van de ketel en warmtepomp zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Maar belangrijker is dat het aangenaam warm is. We zijn , tot nu toe, heel tevreden over de installatie en ook over de oplossing waar zij gekozen hebben. Petje af voor deze installatie en dank dat alles zo goed is gegaan. Nogmaals dank . Henny & Jos Bogers, Best

  Judith

  Erg blij met onze warmtepomp. Na de nodige adviezen door 040 warmtepomp, uiteindelijk besloten om een warmtepomp te laten plaatsen. Boven verwachting, de warmtepomp werkt echt super, een het scheelt ons maandelijks veel geld.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×