Er zijn verschillende soorten warmtepompen. Welke het meest geschikt is voor uw woon- of werksituatie hangt af van een aantal factoren. 040 Warmtepomp helpt u bij het maken van de juiste keuze door het geven van een gedegen advies. Gebruikt u veel warm water? Hoe goed is uw woning geïsoleerd? Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Is er nog subsidie mogelijk? Is er een koppeling met zonnepanelen, boiler en/of vloerverwarming wenselijk?

Verwarmen

De energie die uit de aardbodem of de (ventilatie)lucht wordt gehaald, wordt omgezet in warmte. Warmtepompen verwarmen uw woning of bedrijfspand door ze aan te sluiten op bijvoorbeeld vloerverwarming of wandverwarming (afgiftesystemen). Het is mogelijk om een warmtepomp te koppelen aan uw huidige CV-ketel. Vraag 040 Warmtepomp wat de opties zijn.

Verkoelen

Warmtepompen met een geïntegreerde koeling kunnen voor nog meer comfort zorgen door bij warm weer de binnenruimte te verkoelen. Dat kan via de vloer, de wanden, het plafond of via ventilator convectoren. 040 Warmtepomp kan u vertellen of dat met uw huidige of nieuwe systeem mogelijk is.

Tapwater

Warm water wanneer uw wilt. Ook daar zorgt een warmtepomp voor. Aangesloten op een nieuwe of bestaande boiler of in combinatie met de huidige CV-ketel.

Bestaande bouw of nieuwbouw. Welke warmtepompinstallatie u ook kiest, bij 040 Warmtepomp bent u bij het juiste adres. Wilt u meer weten? Bel ons via 040-2051882, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier
 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Telefoon(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 5. Bericht(*)
  Ongeldige invoer
 6. Spam controle(*)
  Ongeldige invoer

 • renovatie 1
 • nieuwbouw 1
 • bijzonder 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk warmtepompsysteem het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we een offerte uit voor de aanschaf en installatie van de warmtepomp. 

Adviesgesprek aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Warmtepomp met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Warmtepomp door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040warmtepomp.nl

Copyright © 2022 www.040warmtepomp.nl
Sitemap

040 Warmtepomp
040 Warmtepomp 4.8/ 5 based on 1 12 ratings.