DaikinIntergas1
Vandaag heeft 040 Warmtepomp een Daikin Intergas hybride warmtepomp geïnstalleerd in Best. 040 Warmtepomp uit Eindhoven heeft gekozen om in deze woning een hybride warmtepomp te plaatsen van het merk Daikin Intergas. De Daikin Intergas hybride warmtepomp combineert de warmtepomp met een cv-ketel om het rendement van energie onafhankelijk van de buitentemperatuur te optimaliseren.

De doelstelling van de Nederlandse overheid  is een transitie naar een CO2-arme energievoorziening in 2050. Daikin staat voor duurzaamheid en is in de energietransitie dan ook partner voor overheid, installateurs, adviseurs en eindgebruikers.

Daikin Intergas Hybride lucht/water warmtepomp die 040 Warmtepomp uit Eindhoven heeft geplaatst combineert hernieuwbare energiebronnen (lucht en water) met cv-technologie om het hoogste mogelijke rendement te behalen. Door intelligente programmering bespaart tot 35% meer energie dan een traditionele cv-ketel door automatisch de meest voordelige en energiezuinige modus te kiezen op basis van de energieprijzen, de buitentemperatuur en de verwarmingscapaciteit binnen.

DaikinIntergas2

Optimale combinatie energiebronnen

De Daikin Intergas Hybride warmtepomp haalt energie uit de lucht, en combineert zo hernieuwbare en traditionele energiebronnen optimaal voor de verwarming en productie van warm tapwater in uw woning. In verwarmingsmodus wordt het systeem door hernieuwbare energie uit de lucht aangedreven en wordt er een energierendement tot A++ behaalt.

Eenvoudige en betaalbare plaatsing

040 Warmtepomp uit Eindhoven adviseert vaak Hybride warmtepompen. Deze zijn ideaal voor renovaties en de vervanging van oude cv-ketels. Het compacte design van de Daikin Intergas Hybride warmtepomp zorgt voor een kleine installatie ruimte en gaat goed samen met bestaande leidingen en afgifte systemen. Zo haalt u het energierendement, maar hoeft u niet heel uw systeem te vervangen.

Wonen zonder gas: iets voor de verre toekomst?

Absoluut niet! Er zijn al vele gasloze woningen. 040 Warmtepomp uit Eindhoven heeft al vele woningen gasloos opgeleverd .Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw huis zijn. Bekijk dan onze warmtepompen pagina. 040 Warmtepomp uit Eindhoven kan u advies geven wat uw specifieke mogelijkheden zijn voor een warmtepomp voor uw huis.

Stuur een mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 040 Warmtepomp uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Warmtepomp uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Warmtepomp uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Warmtepomp is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Warmtepomp bestaat ook  040 Dakdekker 040 Stucadoor  040 Klusbedrijf 040 Tegelzetter

040 groep Voor elke klus een oplossing. www.040groep.nl

  • renovatie 1
  • nieuwbouw 1
  • bijzonder 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk warmtepompsysteem het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we een offerte uit voor de aanschaf en installatie van de warmtepomp. 

Adviesgesprek aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Warmtepomp met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Warmtepomp door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040warmtepomp.nl

Copyright © 2022 www.040warmtepomp.nl
Sitemap

040 Warmtepomp
040 Warmtepomp 4.8/ 5 based on 1 12 ratings.