Besparen met een warmtepomp

Lees verder

Een warmtepomp is een duurzame manier van het opwarmen om water en lucht op te warmen waardoor het een positieve invloed heeft op het milieu.

De belangrijkste reden waarom zoveel mensen er iedere dag opnieuw voor kiezen om gebruik te maken van een warmtepomp gaat evenwel schuil in de energiebesparing die er mee kan worden gerealiseerd. De energieprijs stijgt constant, en zal de komende jaren dat steeds blijven doen. Bent u op zoek naar een mogelijkheid om een besparing te realiseren op uw energiefactuur? Een warmtepomp is dan de perfecte oplossing daarvoor!

Hoeveel besparen met een warmtepomp?

Hoeveel u kunt besparen door gebruik te maken van een warmtepomp is sterk afhankelijk van de toepassing(en) waarvoor ze wordt gebruikt. De besparing is bijvoorbeeld een stuk beperkter wanneer ze uitsluitend wordt ingezet om het water in het zwembad te verwarmen dan wanneer ze wordt gebruikt om een volledige woning op te warmen en / of af te koelen. De gemiddelde energiebesparing die kan worden gerealiseerd door middel van het aanschaffen van een warmtepomp is evenwel vastgesteld op een bedrag van zo’n 300 euro op jaarbasis. Bij de berekening werd rekening gehouden met een gezin waarbij sprake is van een gasverbruik van ongeveer 1200 kubieke meter op jaarbasis. Het betreft uitsluitend het gasverbruik voor de verwarming. Wanneer uw gezin een groter gasverbruik kent per jaar stijgt uiteraard het financiële voordeel dat door middel van een warmtepomp kan worden gerealiseerd.

Extra besparing door subsidie

De bovenstaande besparing is uiteraard reeds afdoende interessant, maar er is meer. Het is namelijk ook zo dat er een subsidie wordt toegekend op de aankoopprijs van een warmtepomp. Deze subsidie kan er niet alleen voor zorgen dat de kostprijs voor het kopen van een warmtepomp naar omlaag gaat, daarnaast wordt ook de terugverdientijd gevoelig ingekort. Op deze manier slaat u twee financiële vliegen in één klap!

Interesse in een warmtepomp

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw huis zijn. 040 Warmtepomp uit Eindhoven kan u advies geven wat uw specifieke mogelijkheden zijn voor een warmtepomp voor uw huis.

Stuur een mail naar: info@040groep.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

040 Warmtepomp uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Warmtepomp uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Warmtepomp uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Warmtepomp is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven.

Naast 040 Warmtepomp bestaan ook:

 

Onze referenties

Dit vond de klant

Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

Bekijk alle referenties

van der Heijden

Erg content met onze waterpomp, het is een super ding, heb er alleen maar goede ervaringen mee, geen onderhouds kosten gehad , en zomers koelt hij hij ook nog. 040 warmtepomp bedankt.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×