Alpha Innotec warmtepomp installatie in Beusichem

Lees verder

Onze opdrachtgever uit Beusichem had onlangs een nieuwe woning aangekocht. De woning welke dateert uit het bouwjaar 1850, gaan we deze zomer verbouwen.

Doordat de opdrachtgever op zoek was naar een partij die niet alleen installatie verzorgt maar ook de verbouwing kon realiseren was de connectie met 040 Warmtepomp snel gelegd. Het contact verlies soepel en vlot , waarna we de opdracht binnen kregen.

We hebben opdracht gekregen van de eigenaar om een warmtepomp te installeren met vloerverwarming, en tevens de woning energiezuiniger te maken. Om dit te kunnen realiseren hebben we een warmteverlies berekening laten maken , deze kwam uit op een gevraagd vermogen van 26.9 kilowatt.

Welke werkzaamheden kwamen erbij kijken?

Door onderstaande zaken uit te voeren zouden we een gevraagd vermogen kunnen bereiken van 14,4 kilowatt:

  • 4 x kozijnen wisselen ( oude kozijnen waren zeer slecht )
  • Gehele woning voorzien van HR ++ beglazing
  • Vloer geheel isoleren

Wij vonden de berekening redelijke enthousiast dus hebben wij rekening gehouden met een vermogen van 17 kilowatt.

Na het aanleggen van de vloerverwarming op de begane grond met de nieuwe tegenvloer door 040 warmtepomp uit Eindhoven zijn wij met de warmtepomp aan de gang gegaan. De te plaatsen installatie bestaat uit:

Installatie A : Vloer begane grond + tapwater

  • Warmtepomp Alpha Innotec LWD 9 Kilowatt
  • 300 Liter boilervat Conico
  • Vacuumcollector 20 buizen
  • Conico tapwaterstation
  • Conico zonneregeling
  • Buffervat

Installatie B : Radiatoren 1e en 2e etage

  •  Warmtepomp Alpha Innotec LDWV ( 70 graden )

Door het systeem in 2 te splitsen kunnen we gebruik blijven maken van de radiatoren, het grote voordeel hieraan is dat we volledig gasloos kunnen gaan , en ook de bovenverdieping kunnen handhaven zodat we hier geen bouwwerkzaamheden hoeven uit te voeren.

Bij oplevering van deze klus meer hierover rond augustus.

Zoekt u een betrouwbare adviseer en leverancier van Europese A merk warmtepompen, neem dan contact op met 040 Warmtepomp Eindhoven of vul het onderstaande offerte formulier in. Ook voor de benodigde aanpassingen aan uw woning bent u bij ons vakkundige team aan het juiste adres.

Offerte aanvraag

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
      Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking voor het adviesgesprek.
    Onze referenties

    Dit vond de klant

    Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

    Bekijk alle referenties

    Judith

    Erg blij met onze warmtepomp. Na de nodige adviezen door 040 warmtepomp, uiteindelijk besloten om een warmtepomp te laten plaatsen. Boven verwachting, de warmtepomp werkt echt super, een het scheelt ons maandelijks veel geld.

    Heeft u vragen?

    Neem contact met ons op!

    Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

    Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

    9,7

    Onze klanten beoordeelden 040 Warmtepomp met een gemiddelde score van: 9,7. Wilt u weten hoe 040 Warmtepomp door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

    Beoordeel nu zelf

    Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

    U ontvangt van 040 Warmtepomp vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

    Offerte aanvragen
    Je gebruikt een verouderde webbrowser

    Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

    ×