040 Warmtepomp is STEK gecertificeerd

Lees verder

040 Warmtepomp uit Eindhoven is officieel STEK gecertificeerd. 040 Warmtepomp heeft de STEKcertificering nodig wanneer er bij de installatie van een warmtepomp met koudemiddelen wordt gewerkt. Vanwege de groeiende vraag naar warmtepompen is dit essentieel voor 040 Warmtepomp.

Alleen F-gassen / Stek gecertificeerde bedrijven mogen werkzaamheden en keuringen aan koelinstallaties zoals airconditioners en warmtepompen verrichten.
Als eigenaar of beheerder van een koelinstallatie bent u verantwoordelijk voor deze installatie en wilt u op verantwoorde wijze optimaal rendement halen uit uw installatie. Daarbij moet u rekening houden met bepaalde Nederlandse regelgeving. Die regelgeving is er om verlies van koudemiddelen te voorkomen en om het energieverbruik te monitoren. Hierdoor mogen in Nederland alleen F-gassen / Stek gecertificeerde bedrijven werkzaamheden aan airconditioners en warmtepompen uitvoeren.

STEK-gecertificeerde bedrijven staan voor in kwaliteit en duurzaamheid

STEK-gecertificeerde bedrijven lopen voorop in de installatiebranche. Zij voldoen aantoonbaar aan de hoge eisen die aan het STEK-bedrijfscertificaat gesteld worden en worden hier periodiek op getoetst. Naast  de BRL100 (F-gassen) certificering gaat een STEK-gecertificeerde onderneming nog een stap verder in kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Een STEK-gecertificeerd bedrijf biedt de duurzaamheid en kwaliteit die u zoekt!

STEK borgt dit. STEK laat de kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid van de aangesloten ondernemers periodiek controleren. Onafhankelijke keuringsinstanties toetsen de bedrijfsvoering en het werk in de praktijk.

Met deze certificering zijn wij bij uitstek de ideale partij om voor u een warmtepomp te installeren. 040 Warmtepomp levert kwaliteitswarmtepompen die door onze vakmensen worden geïnstalleerd. Wij geven u een gedegen advies over de aanschaf en de eventuele combinatie met het huidige verwarmingssysteem van uw woning of bedrijfspand. Bovendien zorgen wij voor periodiek onderhoud om ervoor te zorgen dat u altijd maximaal profiteert van de warmtepompinstallatie.

Interesse in een warmtepomp

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw huis zijn. 040 Warmtepomp uit Eindhoven kan u advies geven wat uw specifieke mogelijkheden zijn voor een warmtepomp voor uw huis.

Stuur een mail naar: info@040groep.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

040 Warmtepomp uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Warmtepomp uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Warmtepomp uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Warmtepomp is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven.

Naast 040 Warmtepomp bestaan ook:

Onze referenties

Dit vond de klant

Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

Bekijk alle referenties

Esther en Willem

We wilden ons huis graag duurzaam maken. 040 warmtepomp heeft ons perfect geadviseerd in de mogelijkheden. Ook de installatie heeft 040 warmtepomp perfect gedaan. Alles werkt echt perfect.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×