Bent u woonachtig in Woensel, Strijp S of Stratum in Eindhoven en overweegt u om te investeren in een milieuvriendelijk systeem? Een warmtepomp is een milieuvriendelijke oplossing voor het verwarmen van uw woning en voor het te voorzien van warm water. Een warmtepomp is beter voor het milieu en bespaart u aanzienlijk in de kosten.

Bij 040 Warmtepomp Eindhoven bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten kwaliteitswarmtepompen. Lees hier meer over de verschillende warmtepomp categorieën.

Waarom een warmtepomp?Warmtepomp Eindhoven

Een warmtepomp is een duurzaam alternatief voor een gasketel. Het is een milieuvriendelijke manier om uw huis te verwarmen en te voorzien van warm water. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en maakt op een slimme manier gebruik van de aanwezige warmte in een bron. Deze warmte wordt omgezet in energie om nog meer warmte op te wekken. Doordat er minder of zelfs geen elektriciteit verbruikt wordt, daalt de CO2-uitstoot tot wel 50%. Daarnaast bespaart u ook nog aanzienlijk op de stookkosten.

Een warmtepomp zet als het ware warmte uit de lucht, bodem of het grondwater om in bruikbare energie om het huis te verwarmen.

Subsidies warmtepomp in Eindhoven

U kunt als particulier maar ook als bedrijf subsidie aanvragen voor een warmtepomp.

Particulieren

Tot 2021 kunt u subsidie krijgen als u een warmtepomp aanschaft. De hoogte van deze subsidie kan oplopen tot €2.500 en is afhankelijk van het soort warmtepomp en het vermogen. Subsidie maakt duurzame verwarming nog aantrekkelijker voor u als particulier.

Bedrijven

Als bedrijf kunt u fiscaal voordeel behalen door te investeren in duurzame energie en energiezuinige technieken met de Energie-investeringsaftrek (EIA). Deze subsidieregeling levert gemiddeld 11% voordeel op. Daarnaast zorgt een energiezuinige investering voor een besparing op de energiekosten.

Eindhovense energiebesparingslening

Voor bewoners van Eindhoven is er een speciale lening, waarvan u gebruik mag maken wanneer u energiebesparende aanpassingen doet aan uw huis. Met het laten plaatsen van een warmtepomp komt u hiervoor in aanraking. De Eindhovense energiebesparingslening maakt het mogelijk om als eigenaar-bewoner van een bestaande woning in Eindhoven geld te lenen tegen slechts 2% rente. U bespaart door de warmtepomp meteen op uw energiekosten. Het voordeel dat dit oplevert is in de meeste gevallen groter dan de te betalen rente van de energiebesparingslening.

Indien u minder dan €12.500,- leent is de looptijd van de lening maximaal 10 jaar. Leent u meer dan dit bedrag, dan is de looptijd van de lening maximaal 15 jaar.

Voordelen van een warmtepomp

Het gebruik van een warmtepomp heeft verschillende voordelen. Wij zetten ze nog even voor u op een rijtje:

 • Minder CO2-uitstoot;
 • Minder energieverbruik;
 • Besparing op energiekosten;
 • Verlaging van investering door subsidie;
 • Waardevermeerdering van uw huis;

Neem contact op met 040 Warmtepomp in Eindhoven

040 Warmtepomp Eindhoven werkt zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw. Heeft u interesse in een warmtepompinstallatie in de omgeving Eindhoven en wilt u meer weten hierover? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 040-2051882 of vul onderstaand contactformulier in. Wij helpen u graag verder!

 

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • renovatie 1
 • nieuwbouw 1
 • bijzonder 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk warmtepompsysteem het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we een offerte uit voor de aanschaf en installatie van de warmtepomp. 

Adviesgesprek aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Warmtepomp met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Warmtepomp door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040warmtepomp.nl

Copyright © 2022 www.040warmtepomp.nl
Sitemap

040 Warmtepomp
040 Warmtepomp 4.8/ 5 based on 1 12 ratings.