Met dank aan een warmtepomp of een cv ketel is het mogelijk om uw huis te verwarmen. Een cv ketel is te zien als de voorganger van de warmtepomp. Een warmtepomp zorgt namelijk op een duurzame manier voor de verwarming in een huis. Er zijn diverse warmtepompen. Zo zijn er warmtepompen die warmte halen uit de lucht, de bodem of uit grondwater. Een warmtepomp gebruikt elektriciteit in plaats van gas en daardoor bespaart u drastisch op uw gasrekening. Een ander voordeel van de warmtepomp is dat u de CO2-uitstoot flink verlaagd.

Hybride cv ketel warmtepomp

Hierboven stonden de warmtepomp en cv ketel nog los van elkaar beschreven. Maar tegenwoordig is het ook mogelijk om deze twee apparaten aan elkaar te koppelen. Met een hybride cv ketel warmtepomp bedoelen we dat voor de verwarming van een huis een warmtepomp samenwerkt met een cv-ketel. Bij ons is het mogelijk om in één keer een hybride systeem aan te schaffen, maar daarnaast is het ook mogelijk om een warmtepomp aan te schaffen en deze te combineren met uw bestaande cv-ketel.

Cv warmtepomp lucht

Een van de typen warmtepompen is een warmtepomp die de warmte haalt uit lucht, de cv warmtepomp lucht. De lucht warmtepomp is een milieuvriendelijke manier voor het verwarmen van je woning. Een lucht warmtepomp onttrekt de energie namelijk uit de buitenlucht. Deze lucht wordt in het systeem opgewaardeerd tot een gewenst niveau voor verwarming of koeling. Deze warmte wordt vervolgens ingezet voor warm water, ruimteverwarming of zelfs voor het verwarmen van het zwembad.

Warmtepomp bij 040 Warmtepomp

040 Warmtepomp is gespecialiseerd op het gebied van warmtepompen. Bent u op zoek naar een warmtepomp voor uw woning, maar weet u nog niet precies wat voor een soort warmtepomp voor u het beste is? Dan bent u bij 040 Warmtepomp op het juiste adres. Onze ervaren vakmannen adviseren u namelijk graag. Naast dit persoonlijke advies is het bij ons natuurlijk ook mogelijk om een warmtepomp te kopen of om een warmtepomp te laten installeren.

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren installateur voor een warmtepomp bij u in de regio, dan bent u bij 040 Warmtepomp helemaal op het juiste adres. Het installeren van een warmtepomp kost onze installateurs gemiddeld een halve tot een hele dag. Wij zorgen er dus voor dat u binnen no-time van een werkende warmtepomp voorzien bent. Heeft u nog vragen over de dienstverlening van 040 Warmtepomp, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 040-2051882 of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast is het hieronder ook mogelijk om gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

 

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 

 • renovatie 1
 • nieuwbouw 1
 • bijzonder 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk warmtepompsysteem het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we een offerte uit voor de aanschaf en installatie van de warmtepomp. 

Adviesgesprek aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Warmtepomp met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Warmtepomp door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040warmtepomp.nl

Copyright © 2022 www.040warmtepomp.nl
Sitemap

040 Warmtepomp
040 Warmtepomp 4.8/ 5 based on 1 12 ratings.