Wilt u uw woning een stukje duurzamer maken? Of wilt u uw energiekosten drukken? Dan is een hybride warmtepomp de warmtepomp waar u naar op zoek bent.

Wat is een hybride warmtepomp?

Leuk zo’n hybride warmtepomp, maar wat is een hybride warmtepomp eigenlijk? Een hybride warmtepomp is een warmtepomp die wordt gecombineerd met een HR ketel (soms ook wel CV ketel genoemd). Een hybride warmtepomp is perfect toe te passen in nieuwe woningen, maar daarnaast ook in de bestaande woningen waar momenteel alleen nog maar een gasketel aanwezig is.

Waarom een hybride warmtepomp?

Met dank aan een hybride warmtepomp zullen uw energiekosten drastisch worden verminderd. Met name in de gebieden waar een uitgebreide gasinfrastructuur ligt, zijn de hybride warmtepompen een zeer interessante optie om op de korte termijn het energie- en het gasverbruik in de woningen drastisch te verlagen. Het is zelfs zo dat het toepassen van de hybride warmtepompen een van de goedkoopste en snelste manieren is om het gasverbruik in uw woning te verlagen. De warmtepomp van de hybride warmtepompen zal voor een groot deel van het jaar de verwarming verzorgen, waardoor het gebruik van aardgas dus drastisch zal verminderen.

Hybride warmtepomp ventilatielucht

Er zijn diverse types hybride warmtepompen. Een van deze types is de hybride warmtepomp uit ventilatielucht. Deze warmtepomp uit ventilatielucht gebruikt enkel de af te voeren lucht uit de woning als bron. Met dank aan een hybride warmtepomp voor ventilatielucht is het zowel mogelijk om de ruimte te verwarmen als het verwarmen van tapwater.

Hybride warmtepomp kopen

Bent u overtuigt en wilt u een hybride warmtepomp kopen? Bijvoorbeeld een hybride warmtepomp ventilatielucht? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren en plaatsen de warmtepomp die u wenst. Wanneer u meer informatie wilt over het kopen van een hybride warmtepomp, neem dan gerust contact met ons op.

Hybride warmtepomp bij 040 Warmtepomp

Kiest u er voor om een hybride warmtepomp te laten plaatsen door een van onze ervaren vakmannen bij u in de regio? Dan zijn wij u graag van dienst. Het installeren van een hybride warmtepomp kost een van onze installateurs ongeveer een halve dag tot één dag werk. Met dank aan de vakmannen van 040 Warmtepomp maakt u uw woning dus binnen no-time weer een stukje duurzamer. Heeft u nog vragen over de dienstverlening van 040 Warmtepomp, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 040-2051882 of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast is het hieronder ook mogelijk om gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zijn u graag van dienst.

 

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • renovatie 1
 • nieuwbouw 1
 • bijzonder 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk warmtepompsysteem het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we een offerte uit voor de aanschaf en installatie van de warmtepomp. 

Adviesgesprek aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Warmtepomp met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Warmtepomp door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040warmtepomp.nl

Copyright © 2022 www.040warmtepomp.nl
Sitemap

040 Warmtepomp
040 Warmtepomp 4.8/ 5 based on 1 12 ratings.