Wilt u een verlaging van uw energiekosten? Stookt u liever niet meer op gas? Wilt u investeren in een milieuvriendelijk systeem? Een warmtepomp is een duurzame oplossing voor het verwarmen (en verkoelen) van uw woning of bedrijfspand en het leveren van warm water. Warmtepompen onttrekken energie aan de aardbodem, de buitenlucht of ventilatielucht. Gratis en natuurlijk. Er is maar heel weinig hulpenergie nodig.

Bij 040 Warmtepomp kunt u terecht voor verschillende soorten kwaliteitswarmtepompen. Deze zijn grofweg in drie categorieën in te delen.

Lucht/water

Een lucht/water warmtepomp onttrekt energie aan de buitenlucht. De warmte wordt ingezet voor warm water, ruimteverwarming of zelfs zwembadverwarming. In vergelijking met een conventionele cv-ketel kan het energieverbruik met een lucht/water warmtepomp wel 50% lager uitvallen! Dit type warmtepomp is zeer geschikt voor een toepassing in bestaande situaties. De binnenunit en buitenunit nemen weinig ruimte in beslag.

Water/water

Een water/water warmtepomp haalt energie uit de bodem, het grondwater of bijvoorbeeld het oppervlaktewater. Een deel van het systeem bevindt zich daardoor onder de grond. Dit systeem wordt veelal in nieuwbouw toegepast. Vraag 040 Warmtepomp naar de mogelijkheden voor uw woon- of werksituatie.

Ventilatielucht/water warmtepomp

Met een ventilatielucht/water warmtepomp wordt warmte uit de ventilatielucht teruggewonnen. Deze warmte wordt benut voor met name verwarming en warmtapwater. Een ventilatie/lucht warmtepomp is ook een goede vervanger van een mechanische ventilatie-unit. Dit soort warmtepompen kan zonder ingrijpende bouwkundige maatregelen worden geïnstalleerd.

Wij werken voor nieuwbouw en bestaande bouw, voor particulieren en bedrijven. Heeft u interesse in een warmtepompinstallatie en wilt u meer weten? Neem contact met ons op via 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • renovatie 1
  • nieuwbouw 1
  • bijzonder 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk warmtepompsysteem het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we een offerte uit voor de aanschaf en installatie van de warmtepomp. 

Adviesgesprek aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Warmtepomp met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Warmtepomp door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040warmtepomp.nl

Copyright © 2019 www.040warmtepomp.nl
Sitemap

040 Warmtepomp
040 Warmtepomp 4.8/ 5 based on 1 11 ratings.