Warmtepomp waalre

Voor onze klant in Waalre plaatsten wij afgelopen periode een Nibe F2040-16 Monoblock. 040 Warmtepomp uit Veldhoven is dealer van onder andere Nibe, en wij werken dan ook erg graag met dit Europese a-merk.

Onlangs verbouwden wij de gehele woning naar een energiezuinige woning.

Om te zorgen dat het huis volledig gasloos gemaakt kon worden hebben we gezorgd voor een afgifte systeem op lage temperatuur. Voor deze woning hebben we gekozen voor volledig vloerverwarming. We hebben op zowel de begane grond als de 1e etage gekozen voor vloerverwarming omdat dit comfortabeler is dan andere lage temperatuur oplossingen.

De Nibe F2040-16 geplaatst door 040 warmtepomp staat buiten op een speciaal frame gemonteerd zodat hij geen trillingen doorgeeft zoals dat mogelijk is bij een dak of wand montage. De binnen montage bestaand uit een SMO-40 sturing met een Nibe VCC wisselklep, de installatie wordt gevoed door de Grundfoss transportpomp. 

Wij plaatsen hier een speciale Conico boiler welke solar ready is. Deze 380 Liter boiler heeft als grote voordeel dat er geen tapwater is opgeslagen wordt. Deze Conico boiler wordt gevuld met systeemwater, wat een groot voordeel opleverd. Hierdoor is er geen legionella gevaar, daarnaast is er geen elektrisch element nodig waardoor er minder energie wordt verbruikt, en die investering niet nodig is.

040 Warmtepomp uit Veldhoven werkt samen met Conico Valves BV om deze exclusieve producten te installeren bij de klanten in Eindhoven en omgeving.  Naast de efficiënte boiler levert Conico bij deze installatie een super efficiënt tapwaterstation, en een vacuüm collector systeem wat de COP van deze installatie nog hoger zal maken, en het energieverbruik met circa 500/750 kilowatt uur per jaar naar beneden zal brengen.

040 warmtepomp uit Veldhoven is gespecialiseerd in warmtepompen luchtwater, water/water en hybride. Ons werkgebied is Eindhoven en omgeving, wij komen graag thuis voor een advies op maat en zijn leverancier van merken zoals Nibe, Alpha Innotec, Inventum, Daikin etc. Bekijk de mogelijkheden op onze warmtepompen pagina.

Eindhoven 12/03/2019 door Nick Dekkers

  • renovatie 1
  • nieuwbouw 1
  • bijzonder 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk warmtepompsysteem het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we een offerte uit voor de aanschaf en installatie van de warmtepomp. 

Adviesgesprek aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Warmtepomp met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Warmtepomp door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040warmtepomp.nl

Copyright © 2022 www.040warmtepomp.nl
Sitemap

040 Warmtepomp
040 Warmtepomp 4.8/ 5 based on 1 12 ratings.