040WarmtepompOostel1
Vandaag heet 040 Warmtepomp weer een mooi project afgerond. Voor een klant in Oostelbeers heeft 040 Warmtepomp een warmtepomp geplaatst. Het gaat hier om een nieuwbouw woning waarvan de bewoners graag een gasloze woning wilde hebben. 

040 Warmtepomp uit Eindhoven heeft gekozen om in deze woning een warmtepomp te plaatsen met een lucht water systeem van het type Nibe F2120-16. Om genoeg capaciteit te creëren voor warm tapwater is er gekozen voor een boiler van 400 liter.

040Warmtepomp Oostelbeers2
Waarom een
warmtepomp met een boilervat

Het gebruik van een boilervat is noodzakelijk in combinatie met een warmtepomp, indien de warmtepomp wordt gebruikt voor het opwekken van warm tapwater. In tegenstelling tot een cv-ketel met een verbranding voor direct warm tapwater zonder opslag heeft een warmtepomp geen mogelijkheid voor het leveren van direct warm tapwater. Door de werking van een warmtepomp is er meer tijd nodig om de warmte op te wekken. Hiervooor wordt een boliervat gebruikt ten behoeve van de opslag. Het voordeel van een boilervat is dat je deze in combinatie met een zonnepaneel of vacuumcollector kunt gebruiken om warm water op te wekken.

040Warmtepomp Oostelbeers3 

Wonen zonder gas: iets voor de verre toekomst?

Absoluut niet! Er zijn al vele gasloze woningen. 040 Warmtepomp uit Eindhoven heeft al vele woningen gasloos opgeleverd .Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw huis zijn. 040 Warmtepomp uit Eindhoven kan u advies geven wat uw specifieke mogelijkheden zijn voor een warmtepomp voor uw huis. Wilt u ook een gasloze woning? Bekijk dan onze opties voor een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen!

Stuur een mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

040 Warmtepomp uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Warmtepomp uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Warmtepomp uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Warmtepomp is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Warmtepomp bestaat ook  040 Dakdekker 040 Stucadoor  040 Klusbedrijf 040 Tegelzetter

 

040 groep Voor elke klus een oplossing. www.040groep.nl

  • renovatie 1
  • nieuwbouw 1
  • bijzonder 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk warmtepompsysteem het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we een offerte uit voor de aanschaf en installatie van de warmtepomp. 

Adviesgesprek aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Warmtepomp met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Warmtepomp door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040warmtepomp.nl

Copyright © 2022 www.040warmtepomp.nl
Sitemap

040 Warmtepomp
040 Warmtepomp 4.8/ 5 based on 1 12 ratings.