040 warmtepomp besparen

Een warmtepomp is een duurzame manier van het opwarmen om water en lucht op te warmen waardoor het een positieve invloed heeft op het milieu.

De belangrijkste reden waarom zoveel mensen er iedere dag opnieuw voor kiezen om gebruik te maken van een warmtepomp gaat evenwel schuil in de energiebesparing die er mee kan worden gerealiseerd. De energieprijs stijgt constant, en zal de komende jaren dat steeds blijven doen. Bent u op zoek naar een mogelijkheid om een besparing te realiseren op uw energiefactuur? Een warmtepomp is dan de perfecte oplossing daarvoor!

Hoeveel besparen met een warmtepomp?
Hoeveel u kunt besparen door gebruik te maken van een warmtepomp is sterk afhankelijk van de toepassing(en) waarvoor ze wordt gebruikt. De besparing is bijvoorbeeld een stuk beperkter wanneer ze uitsluitend wordt ingezet om het water in het zwembad te verwarmen dan wanneer ze wordt gebruikt om een volledige woning op te warmen en / of af te koelen. De gemiddelde energiebesparing die kan worden gerealiseerd door middel van het aanschaffen van een warmtepomp is evenwel vastgesteld op een bedrag van zo’n 300 euro op jaarbasis. Bij de berekening werd rekening gehouden met een gezin waarbij sprake is van een gasverbruik van ongeveer 1200 kubieke meter op jaarbasis. Het betreft uitsluitend het gasverbruik voor de verwarming. Wanneer uw gezin een groter gasverbruik kent per jaar stijgt uiteraard het financiële voordeel dat door middel van een warmtepomp kan worden gerealiseerd.

Extra besparing door subsidie
De bovenstaande besparing is uiteraard reeds afdoende interessant, maar er is meer. Het is namelijk ook zo dat er een subsidie wordt toegekend op de aankoopprijs van een warmtepomp. Deze subsidie kan er niet alleen voor zorgen dat de kostprijs voor het kopen van een warmtepomp naar omlaag gaat, daarnaast wordt ook de terugverdientijd gevoelig ingekort. Op deze manier slaat u twee financiële vliegen in één klap!

Interesse in een warmtepomp
Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw huis zijn. 040 Warmtepomp uit Eindhoven kan u advies geven wat uw specifieke mogelijkheden zijn voor een warmtepomp voor uw huis.

Stuur een mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

040 Warmtepomp uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Warmtepomp uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Warmtepomp uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Warmtepomp is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Warmtepomp bestaat ook  040 Dakdekker 040 Stucadoor  040 Klusbedrijf 040 Tegelzetter

040 groep Voor elke klus een oplossing. www.040groep.nl

  • renovatie 1
  • nieuwbouw 1
  • bijzonder 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk warmtepompsysteem het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we een offerte uit voor de aanschaf en installatie van de warmtepomp. 

Adviesgesprek aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Warmtepomp met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Warmtepomp door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040warmtepomp.nl

Copyright © 2022 www.040warmtepomp.nl
Sitemap

040 Warmtepomp
040 Warmtepomp 4.8/ 5 based on 1 12 ratings.