040Warmtepomp Stek

040 Warmtepomp uit Eindhoven is officieel STEK gecertificeerd. 040 Warmtepomp heeft de STEK-certificering nodig wanneer er bij de installatie van een warmtepomp met koudemiddelen wordt gewerkt.Vanwege de groeiende vraag naar warmtepompen is dit essentieel voor 040 Warmtepomp.

Alleen F-gassen / Stek gecertificeerde bedrijven mogen werkzaamheden en keuringen aan koelinstallaties zoals airconditioners en warmtepompen verrichten
Als eigenaar of beheerder van een koelinstallatie bent u verantwoordelijk voor deze installatie en wilt u op verantwoorde wijze optimaal rendement halen uit uw installatie. Daarbij moet u rekening houden met bepaalde Nederlandse regelgeving. Die regelgeving is er om verlies van koudemiddelen te voorkomen en om het energieverbruik te monitoren. Hierdoor mogen in Nederland alleen F-gassen / Stek gecertificeerde bedrijven werkzaamheden aan airconditioners en warmtepompen uitvoeren.

STEK-gecertificeerde bedrijven staan voor in kwaliteit en duurzaamheid
STEK-gecertificeerde bedrijven lopen voorop in de installatiebranche. Zij voldoen aantoonbaar aan de hoge eisen die aan het STEK-bedrijfscertificaat gesteld worden en worden hier periodiek op getoetst. Naast  de BRL100 (F-gassen) certificering gaat een STEK-gecertificeerde onderneming nog een stap verder in kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. 

Een STEK-gecertificeerd bedrijf biedt de duurzaamheid en kwaliteit die u zoekt!
STEK borgt dit. STEK laat de kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid van de aangesloten ondernemers periodiek controleren. Onafhankelijke keuringsinstanties toetsen de bedrijfsvoering en het werk in de praktijk.

Met deze certificering zijn wij bij uitstek de ideale partij om voor u een warmtepomp te installeren. 040 Warmtepomp levert kwaliteitswarmtepompen die door onze vakmensen worden geïnstalleerd. Wij geven u een gedegen advies over de aanschaf en de eventuele combinatie met het huidige verwarmingssysteem van uw woning of bedrijfspand. Bovendien zorgen wij voor periodiek onderhoud om ervoor te zorgen dat u altijd maximaal profiteert van de warmtepompinstallatie.

Interesse in een warmtepomp

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw huis zijn. 040 Warmtepomp uit Eindhoven kan u advies geven wat uw specifieke mogelijkheden zijn voor een warmtepomp voor uw huis.

Stuur een mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

040 Warmtepomp uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Warmtepomp uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Warmtepomp uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Warmtepomp is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Warmtepomp bestaat ook  040 Dakdekker 040 Stucadoor  040 Klusbedrijf 040 Tegelzetter

040 groep Voor elke klus een oplossing. www.040groep.nl

  • renovatie 1
  • nieuwbouw 1
  • bijzonder 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk warmtepompsysteem het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we een offerte uit voor de aanschaf en installatie van de warmtepomp. 

Adviesgesprek aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Warmtepomp met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Warmtepomp door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040warmtepomp.nl

Copyright © 2022 www.040warmtepomp.nl
Sitemap

040 Warmtepomp
040 Warmtepomp 4.8/ 5 based on 1 12 ratings.