Vraag jij je af hoe groot een warmtepomp is? Er zijn verschillende maten. Wij leggen in deze blog uit hoe dat zit en bieden je graag een overzicht.

Een warmtepomp in een bestaand huis kan prima. Natuurlijk zijn er wel zaken waar je op moet letten. En redenen om niet over te stappen. Wij leggen het uit.

In deze blog zie je welke warmtepomp jij nodig hebt. Voor iedere situatie en wens, is er een passend type warmtepomp. Lees verder voor meer informatie.

CV vervangen door een warmtepomp: is dat wel zo'n goed idee? We zetten de voordelen en de nadelen van beide systemen uiteen. Benieuwd naar ons advies?

De warmtepomp is in Nederland aan een opmars bezig. Niet verwonderlijk want het plaatsen van een warmtepomp is een duurzame investering met hoog rendement. Er zijn wel wat randvoorwaarden.

Wilt je weten of een warmtepomp voor jouw woning de beste oplossing is? In dit artikel zetten we de voor- en nadelen van een warmtepomp op een rij.

  • renovatie 1
  • nieuwbouw 1
  • bijzonder 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk warmtepompsysteem het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we een offerte uit voor de aanschaf en installatie van de warmtepomp. 

Adviesgesprek aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Warmtepomp met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Warmtepomp door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040warmtepomp.nl

Copyright © 2022 www.040warmtepomp.nl
Sitemap

040 Warmtepomp
040 Warmtepomp 4.8/ 5 based on 1 12 ratings.