De warmtepomp is in Nederland aan een opmars bezig. Niet verwonderlijk want het plaatsen van een warmtepomp is een duurzame investering met hoog rendement. Er zijn wel wat randvoorwaarden.

Wilt je weten of een warmtepomp voor jouw woning de beste oplossing is? In dit artikel zetten we de voor- en nadelen van een warmtepomp op een rij.

Warmtepomp buitenunit

Een warmtepomp gebruikt warmte uit de buitenlucht, de bodem of het grondwater om een huis te verwarmen. Dat is één van de redenen waarom een warmtepomp zo duurzaam is. Een volledige warmtepomp op buitenlucht en een hybride warmtepomp hebben naast een binnenunit, ook een buitenunit. Maar waar plaats je de buitenunit nou eigenlijk? Om het hoogste rendement uit de warmtepomp te halen, moet de plaats van de buitenunit aan een aantal eisen voldoen. Daarom geven wij in deze blog 5 tips voor het plaatsen van de buitenunit.

Hoeveel zonnepanelen voor warmtepomp

Nederland verduurzaamt, en dat is maar goed ook. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Steeds meer mensen kiezen voor een warmtepomp om het huis te verwarmen. Wil jij graag een stapje verder en denk je eraan om zonnepanelen te plaatsen voor het aandrijven van je warmtepomp? Dan ben je helemaal goed bezig. Maar weet jij eigenlijk hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om het verbruik van de warmtepomp te compenseren? Niet? Lees dan gauw verder. 

Warmtepomp1
Onze opdrachtgever uit Beusichem had onlangs een nieuwe woning aangekocht. De woning welke dateert uit het bouwjaar 1850, gaan we deze zomer verbouwen.

Warmtepomp waalre

Voor onze klant in Waalre plaatsten wij afgelopen periode een Nibe F2040-16 Monoblock. 040 Warmtepomp uit Veldhoven is dealer van onder andere Nibe, en wij werken dan ook erg graag met dit Europese a-merk.

  • renovatie 1
  • nieuwbouw 1
  • bijzonder 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk warmtepompsysteem het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we een offerte uit voor de aanschaf en installatie van de warmtepomp. 

Adviesgesprek aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Warmtepomp met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Warmtepomp door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040warmtepomp.nl

Copyright © 2020 www.040warmtepomp.nl
Sitemap

040 Warmtepomp
040 Warmtepomp 4.8/ 5 based on 1 12 ratings.