040warmtepomp 365zon

Zonnepanelen in combinatie met een warmtepomp

Steeds meer woningen worden voorzien van een warmtepomp, Of mensen vervangen hun huidige cv-ketel voor een warmtepomp.

een warmtepomp en zonnepanelen is een ideale manier om groene energie te produceren. De groene energie die opgewekt wordt met zonnepanelen, kan gebruikt worden voor het aandrijven van een warmtepomp. Op die manier zal de warmtepomp veel minder elektriciteit van het net verbruiken. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om van bijna 100% groene energie te genieten.

Door deze combinatie van een warmtepomp met zonnepanelen bespaar je dus niet enkel het milieu, maar zal ook de energierekening veel minder worden. In onze blog lees je precies hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt.

Warmtepomp met Forse Subsidie

Omdat je investeert in een warmtepomp en zonnepanelen krijg je van de overheid hiervoor een forse subsidie en in de toekomst ben je niet meer afhankelijk van de stijgende energieprijzen van gas en elektriciteit.

040warmtepomp 365zon 2

040 warmtepomp en 365zon

040 warmtepomp installeert warmtepompen, maar omdat het zo belangrijk is dit te combineren, heeft 040 warmtepomp een nauwe samenwerking met 365zon. 365zon heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen maar vooral ook in de combinatie van een warmtepomp met zonnepanelen.

365zon uit Eindhoven is volledig gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en gebouwen door middel van zonnepanelen om elektriciteit op te wekken. 

365zon doet alles van inkoop, tot installeren, garantie en nazorg in eigen beheer. Dat betekent dat de dienstverlening voor betaalbare tarieven aangeboden kan worden. Misschien nog wel belangrijker: doordat 365zon de hele keten zelf in de hand hebben is het werk van een constante hoge kwaliteit. Klanten beoordelen ons gemiddeld met het cijfer 8,6.

Waarborgfonds Zonnegarant

365zon is aangesloten bij stichting waarborgfonds Zonnegarant. Met een uitgebreid garantieplan garanderen 365zon 100% zekerheid voor monitoring en energieopbrengst. Brengt een systeem in de praktijk minder op dan vooraf door ons gegarandeerd, dan vergoedt stichting Zonnegarant het verschil in geld. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent. Zonnegarant is een waarborgfonds en borgt een nette garantieafhandeling op lange termijn (inclusief mogelijke installatiewerkzaamheden). Wat er ook gebeurt.

STEK gecertificeerd

040 Warmtepomp uit Eindhoven is officieel STEK gecertificeerd. 040 Warmtepomp heeft de STEK-certificering nodig wanneer er bij de installatie van een warmtepomp met koudemiddelen wordt gewerkt.Vanwege de groeiende vraag naar warmtepompen is dit essentieel voor 040 Warmtepomp. Alleen F-gassen / Stek gecertificeerde bedrijven mogen werkzaamheden en keuringen aan koelinstallaties zoals airconditioners en warmtepompen verrichten. Als eigenaar of beheerder van een koelinstallatie bent u verantwoordelijk voor deze installatie en wilt u op verantwoorde wijze optimaal rendement halen uit uw installatie. Daarbij moet u rekening houden met bepaalde Nederlandse regelgeving. Die regelgeving is er om verlies van koudemiddelen te voorkomen en om het energieverbruik te monitoren. Hierdoor mogen in Nederland alleen F-gassen / Stek gecertificeerde bedrijven werkzaamheden aan airconditioners en warmtepompen uitvoeren.

Heeft u interesse in een warmtepompinstallatie in combinatie met zonnepanelen of wilt u meer weten? Neem contact met ons op via 040-2051882, per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Contactformulier
 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Telefoon(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 5. Bericht(*)
  Ongeldige invoer
 6. Spam controle(*)
  Ongeldige invoer

 • renovatie 1
 • nieuwbouw 1
 • bijzonder 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk warmtepompsysteem het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we een offerte uit voor de aanschaf en installatie van de warmtepomp. 

Adviesgesprek aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Warmtepomp met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Warmtepomp door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040warmtepomp.nl

Copyright © 2022 www.040warmtepomp.nl
Sitemap

040 Warmtepomp
040 Warmtepomp 4.8/ 5 based on 1 12 ratings.